PRETRAGA

GRAĐANSKO NOVINARSTVO: JA REPORTER

Dobro došli na stranicu JA REPORTER, stranicu koju je RTV Puls namenila građanima u cilju kvalitetnijeg, bržeg i potpunijeg informisanja u lokalnim sredinama na Kosovu.
Ako želite da i Vi postanete JA REPORTER RTV Puls dovoljno je da pošaljete E mailom svoj tekst ilustrovan fotografijama, video ili audio linkovima (sa youtube ili vimeo kanala), uz istinitu informaciju do koje ste došli u Vašoj lokalnoj sredini.
Ukoliko želite da se potpišete kao stvarni autor informacije, rado ćemo objaviti Vaše ime i prezime (ili nadimak).
U cilju bolje i kvalitetnije saradnje, savetujemo da nam se pridružite na zvaničnim profilima RTV Puls na facebook, twitter i youtube društvenim mrežama. Redakcija RTV Puls ima obavezu da primeljenu informaciju proveri uz pravo da je objavi, delimično objavi, redakcijski opremi ili je ne objavi. RTV Puls ne snosi nikakve finansijske obaveze u pogledu informacije poslate ovim putem.Ovo je obavezno polje. Tekst vesti mora imati najmanje 10 karaktera.
Odaberite fotografije Ukoliko želite da pošaljete više fajlova, pritisnite dugme ODABERITE FAJLOVE, pronađite gde su smešteni fajlovi za slanje, i potom, držeći taster Ctrl na tastaturi, odaberite mišem sve fajlove koje želite da pošaljete.

Your message was successfully sent!

PULS NARODA