1. 5. 2017.

PRETRAGA

VULIN: OVO JE KRAJ POČETAKA,OVO JE POČETAK "SRPSKE"

 • 08/12/2013 16:01
 • Pregleda: 685
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/vulin:_ovo_je_kraj_pocetakaovo_je_pocetak_srpske/3313
 • GRAČANICA,08.decembar - Ministar bez portfelja zadužen za KiM  Aleksandar Vulin posetio je danas Gračanicu. Razlog dolaska je bio sastanak sa novoizabranim gradonačelnicima sa liste GI ‘Srpska’.
  Sastanak ministra Aleksandra Vulina sa novoizabranim gradonačelnicima srpskih opština na Kosovu i predstavnicima liste "Srpska" održan je u sali Doma kulture u Gračanici. Svaki od gadonačelnika  se kratko obratio prisutnima i zahvalio na podršci tokom prethodnog perioda.
  U prepunoj sali vladalo je pozitivno raspolozenje. Vidno raspolozen zbog toga sto je ostvaren dobar rezultat na izborima ministar Vulin je poručio da je "Srpska" pobedila u 9 od 10 opština i da će morati da se sluša njen glas. "Sada je bitno formirati Zajednicu Srpskih Opština koja će imati 4 važna ovlašćenja : zdravstvo,školstvo, urbanizam i ekonomija.",rekao je Vulin. Za kraj je ministar bez portfelja zaduzen za Kosovo i Metohiju poručio: "Ovo je kraj početaka ,ovo je početak Srpske."
   


  Video


  OBAVEŠTENJE: Obaveštavamo posetioce veb sajta www.rtvpuls.com da opcija POŠALJI KOMENTAR uz objavljenu vest neće biti dostupna do kraja kampanje za izbore za predsednika Srbije. Hvala na razumevanju. Redakcija RTV Puls.

  PULS NARODA