PRETRAGA

VUČIĆ DUGUJE ISTINU RODITELJIMA !

 • 08/05/2014 09:56
 • Pregleda: 385
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/vucic_duguje_istinu_roditeljima_/4253
 • BEOGRAD, 08.maj - Aleksandar Vučić šokirao je javnost kada je pre više od pet meseci, gostujući u emisiji TV Pink "Teška reč" kazao da ima mnogo strašnih stvari sa kojima ćemo morati da se suočimo. Naveo je primer ubistva srpskih mladića u kafiću Panda u Peći 1998. godine i rekao da nema dokaza da su ubistvo izvršili Albanci, kako se to verovalo.Rodbina ubijenih šestorice mladića zanemela je od bola, i svi su zatražili da se konačno skine veo tajne sa te misterije i počinioci izvedu pred lice pravde.
  Međutim, kako za "Vesti" svedoči Ljubica Trifović, majka ubijenog gimnazijalca Dragana, za sve ovo vreme niko iz vlasti ih nije niti pozvao, niti ponudio bilo kakvo objašnjanje.- Očekivala sam da će nas pozvati i upoznati sa novim detaljima, ali ništa od toga. To što je tada Vučić rekao nas je pogodilo kao grom, a onda opet ćutnja. Meni je sin ubijen i ja ću učiniti sve da saznam ko ga je ubio - očajna je Ljubica Trifović.
  Primećuje da je o bacanju novog svetla na događaj koji je značajno uticao na svest Srba o potezima Slobodana Miloševića na Kosovu, prebrzo prestalo da se govori. Dodaje i da bi volela da mediji podsete Vučića na tu temu. Ljubica Trifović se nada da će uskoro uslediti poziv vlasti, a ako se to ne desi, poručuje da roditelji ubijenih dečaka neće dozvoliti da vlast na njih zaboravi.Izvor: Vesti online.
   


  PULS NARODA