PRETRAGA

VESELJI: PDK ĆE BITI SNAŽNA OPOZICIJA

 • m.zivkovic
 • 10/10/2019 10:04
 • Pregleda: 95
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/veselji:_pdk_ce_biti_snazna_opozicija/25469
 • PRIŠTINA, 10. oktobar - PDK će ubuduće biti snažna opozicija, zvanično je saopšteno na današnjem sastanku predsednika ove stranke, Kadrija Veseljija, sa šefovima ogranaka i predstavnicima izbornog štaba.
   
  Na ovom sastanku razgovaralo se o nedavno održanim parlamentarnim izborima na kojima je na osnovu 100% prebrojanih glasova (ne uključujući i uslovne glasove, glasove putem pošte i glasove osoba sa posebnim potrebama), PDK osvojila 21,24% (169.211) glasova i time se plasirala na treće mesto odmah nakon Samoopredeljenja sa osvojenih 25,49% (203.052) glasova i LDK sa 24,82% (197.702).
   
  Kako prenosi Koha, Veselji je tokom današnjeg sastanka zahvalio predstavnicima ogranaka i aktivistima PDK koji su doprineli sprovođenju kampanje.
   
  Zahvalio se i građanima na ukazanoj podršci.
   
  Međutim, kako je saopšteno, predsednici ogranaka jednoglasno su odlučili da će da podrže stav predsednika PDK, Kadrija Veseljija, da PDK pređe u opoziciju.
   
  Tom prilikom su svi naglasili da će PDK uz istinsko angažovanje činiti snažnu opoziciju, prenosi Koha.
   
  "Proces unutarstranačkih reformi biće nastavljen i na još intenzivniji način u svim ograncima i podograncima Demokratske Partije Kosova", saopštila je PDK.
   
  Izvor: Kossev


  PULS NARODA