PRETRAGA

SLOBODAN PETROVIĆ PO TREĆI PUT PREDSEDNIK SLS-a

 • 17/08/2014 16:50
 • Pregleda: 462
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/slobodan_petrovic_po_treci_put_predsednik_sls_a/4650
 • PRIŠTINA, 17.avgust - Delegati Samostalne liberalne stranke (SLS) su na današnjoj izbornoj skupštini izabrali novo rukovodstvo stranke. Na izbornoj skupštini su izabrani predsednik, troje potpredsednika i  članovi Glavnog odbora stranke.
  Skupština SLS-a je ponovo jednoglasno izabrala Slobodana Petrovića za predsednika stranke, dok su Vasilije Arsić, Boban Stanković i Branko Bojović izabrani kao potpredsednici.
  Novo rukovodstvo stranke je složno u oceni da SLS treba da nastavi i ostane čvrsto opredeljena ka demokratskim, evropskim i liberalnim vrednostima na kojima će se i dalje temeljiti njihova borba za odbranu interesa i vrednosti srpske zajednice na Kosovu, vodeći računa o poštovanju opštih, civilizacijskih, demokratskih i građanskih vrednosti ostalih zajednica na Kosovu.
  “Zahvaljujem se svima onima koji su opet glasali za mene smatrajući da će SLS, sa mnom opet na čelu, nastaviti da sprovodi politiku koja za cilj ima poboljšanje položaja srpske zajednice, pomirenje, i evropsku budućnost svih ljudi na Kosovu. I ja garantujem da hoće. Pred nama je mnogo rada. Nakon formiranja Vlade, što će se nadam ubrzo i desiti, sledi ozbiljna i odgovorna borba za interese naše zajednice. Pred nama je mnogo posla kada su u pitanju poboljšanje ekonomskih uslova, povratak, bezbednost, asocijacija srpskih opština, privatizacija, i druga, ali ne manje važna pitanja koja se odnose na svakodnevni život običnih ljudi. I ja se nadam da ćemo mi, jedinstveno, konstruktivno i opet naglašavam odgovorno pristupiti i doprineti rešavanju ovih pitanja,” rekao je Petrović.
   


  PULS NARODA