PRETRAGA

RAKIĆ OŠTRO OSUDIO NAPAD NA AMBULANTU U SUVOM DOLU

 • 14/02/2018 10:48
 • Pregleda: 59
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/rakic_ostro_osudio_napad_na_ambulantu_u_suvom_dolu/17865
 • KOSOVSKA MITROVICA, 14.februar - Goran Rakić, gradonačelnik opštine Severna Mitrovica je oštro osudio napad na ambulantu u Suvom Dolu. On je u saopštenju naveo da se ovakvim potezima ne šalju poruke mira,već da su podstrek vandalima da nastave sa nasiljem nad srpskim življem i srpskim institucijama koje rade u službi svih građana.
   

  "Uprkos mojim stalnim podsećanjima da su mir i stabilnost na ovim prostorima najkrhkiiji i da svi zajedno moramo raditi na očuvanju istih, ovakvi incidenti pokazuju da nismo svi na istom putu pomirenja, već neprestanim napadima na srpsko stanovnistvo na Kosovu i Metohiji pokazuju da su daleko od demokratskog društva koje promoviše evropske vrednost.


  Ovakvim potezima se ne šalju poruke mira, ovakvi potezi su podstrek vandalima da nastave sa nasiljem nad srpskim življem i srpskim institucijama koje rade u službi svih građana.


  Pozivam sve nadležne organe da što pre otkriju počinioce i na taj način opravdaju postojanje vladavine prava na ovim prostorima", stoji u saopštenju Gorana Rakića.  Izvor: TV Most