PRETRAGA

POZNATI REPER "ČORBA" SPREMA SPEKTAKL 5. DECEMBRA U KOMBANK DVORANI U BEOGRADU

 • m.zivkovic
 • 21/11/2019 17:00
 • Pregleda: 1550
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/poznati_reper_corba_sprema_spektakl_5_decembra_u_kombank_dvorani_u_beogradu/25988
 • https://youtu.be/lkxncJP-y2o

  ŠILOVO, 21. novembar - Poznati reper iz Kosovskog Pomoravlja Milan Janković Čorba nakon niza uspešnih spotova i novih pesama, održaće samostalni koncert pod nazivom „Tvrdi zvuk sa Kosova“ u Kombank dvorani 5. decembra u Beogradu. 
   
  Čuveni Čorba, poreklom iz Gnjilana koji se posle 1999. godine preselio u obližnje Šilovo, pred koncert u intervjuu za RTV Puls je rekao da organizacija ide po planu, da se karte prodaju, a očekuje najavljene goste iz Makedonije, Banjaluke i iz svih krajeva Srbije, kao i svoje drugare iz detnjistva sa Kosova i Metohije. 
   
  „Očekujem dobru atmosferu. Za mene je ovo veliki uspeh, s obzirom da dolazim iz manje sredine. Srećan sam što postoji prostor i volja da i mi manje poznati reperi sa Kosova možemo da prikažemo naš rad. Očekujem dobro druženje“, poručio je Čorba. 
   
  Na koncertu bi voleo da vidi čoveka kroz čiju je muziku i sam počeo da se bavi ovim poslom, centralnu figuru njegovog odrastanja i sazrevanja, Boru Čorbu.
   
  Pored njega, kako nam je Milan rekao obradovao bi se i prijateljima iz detnjistva, prijateljima koji su zbog situacije na Kosovu morali da se odsele. Voleo bi da vidi i svoju porodicu, brata Marka i sestru Ljubicu.  Jednom rečju,  bio bi srećan da vidi sve ljude koji prate njegov rad, da sa njima podeli dobre vibracije i prikaže svoje muzičko stvaralaštvo.
   
  Posetioce očekuje više od sat vremena dobre rep muzike, a kao predgrupa nastupiće reperi sa Kosova i Metohije. Ovim činom Milan nam pokazuje humanu stranu njegove ličnosti. I pored popularnosti koju je stekao, ne zaboravlja svoju braću sa Kosova. 
   
  Nakon konterta u Beogradu, Milan će započeti turneju po srpskim enklavama na Kosovu i doći do onih koji nisu u mogućnosti da odu do Beograda i uživaju u njegovoj muzici. Neke od sledećih destinacija su: Osojane, Gornje Kusce Gračanica, Zubin Potok. 
   
  Milan Janković Čorba do sada je izdao  dva albuma. Prvi izdaje 2015. godine za izdavačku kuć „My people“, a drugi godinu dana kasnije za kanal „THCF“. Nakon toga objavljuje singlove na svom jutjub kanalu „Geto Čorba“. Na tom kanalu je objavio 5 pesama, a najpopularnija je pesma „Davaj davaj“, koja je za samo dve nedelje postala veliki hit, a koju je videlo preko pola miliona ljudi. 
   
  Karte za Milanov koncert možete kupiti po ceni od 700 dinara, na blagajnama Kombank dvorane i svim prodajnim mestima tikets.rs,  a prodavaće se i na dan koncerta po ceni od 1000 dinara. Koncert počinje u 20 časova. 
   
  Novinarka: Maja Živković
   

   


  PULS NARODA