PRETRAGA

POVREĐENE DVE OSOBE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA PUTU GNJILANE-BUJANOVAC

 • m.zivkovic
 • 07/10/2019 14:39
 • Pregleda: 313
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/povredjene_dve_osobe_u_saobracajnoj_nesreci_na_putu_gnjilane_bujanovac/25431
 • PRIŠTINA, 7. oktobar - U saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć na putu Gnjilane-Bujanovac povređene su dve osobe, saopštila je Kosovska policija u 24-časovnom izveštaju. Pored toga, tokom jučerašnjeg dana registrovan je i jedan slučaj krađe u Vučitrnu i falsifikovanje dokumenata u Severnoj Mitrovici.
   
  "Na putu Gnjilane-Bujanovac, sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe, žena i muškarac kosovski Srbin. Dvoje povređenih prebačeno je u Klinički centar na dalji medicinski tretman. U udesu je učestvovalo četiri vozila i pričinjena je materijalna šteta", navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije.
   
  U Vučitrnu je juče ujutru Srbin prijavio da su mu nepoznate osobe ukrale novac u gotovini, dinare i tri evra. U izveštaju Kosovske policije ne precizira se koji dinarski iznos je u pitanju.
   
  Sa druge strane, u Mitrovici su juče pripadnici policije od kosovskog Srbina oduzeli vozilo i dokumenta, za koje se sumnja da su falsifikovani. Nakon saslušanja osumnjičeni Srbin je pušten i slučaj će se rešavati redovnim sudskim putem. 
   
  Izvor: Kossev
   


  PULS NARODA