PRETRAGA

KFOR U POSETI OPŠTINI KLOKOT RADI SUZBIJANJA VIRUSA KORONA

 • internet
 • 26/03/2020 18:16
 • Pregleda: 176
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/kfor_u_poseti_opstini_klokot_radi_suzbijanja_virusa_korona/27753
 • KLOKOT, 26.mart - Opštinu Klokot je danas obišao Kforov tim američkog kontigenta za saradnju sa civilnim stanovništvom, razgovarali smo o bezbednoj situaciji u opštini i preduzetim merama za prevenciju i suzbijanje koronavirusa, rekao je za Kosovo Onlajn gradonačelnik Klokota Božidar Dejanović.
   
  Prema njegovim rečima Kfor je došao da se uveri u bezbenosnu situaciju u Opštini i da li se preduzimaju i poštuju propisane mere u suzbijanju pandemije koronavirusa.  
   
  „Bezbednosna situacija u Opštini Klokot je zadovoljavajuća, o čemu smo ih i obavestili, ali smo zahtevali od njih da pojačaju svoje prisustvo, kako bi se narod osećao sigurnije i bolje se pridržavao propisanih mera, posebno kada je u pitanju zabrana kretanja“, rekao je Dejanović.  
   
  Istakao je da je tim Kfora potvrdio svoje prisustvo, opredeljenje za miran suživot, kao i to da je za Kfor bezbednost svakog građanina na prvom mestu.
   
  Vezano za pandemiju koronavirusa, kako je rekao Dejanović, tražili su da ih „informišem kako smo postupili u ovoj vanrednoj situaciji i šta smo preduzeli od propisanih uputstava i mera, o čemu će obavestiti komandu“.
   
  Izvor: Kosovoonline
   


  PULS NARODA