PRETRAGA

JOVIĆ: SRPSKA LISTA JEDINA MOŽE DA ZAŠTITI SRBE

 • Desk
 • 17/07/2017 15:18
 • Pregleda: 136
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/jovic:_srpska_lista_jedina_moze_da_zastiti_srbe_/15234
 • KOSOVSKA MITROVICA, 17. jul - Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović istako je da je"Srpska lista" trenutno jedini politički projekat na KiM koji ima kapacitet da okupi i usmeri srpski narod u njegovoj borbi za dostizanje onih političkih i ljudskih prava i sloboda koje su u prethodnom periodu bili brutalno gaženi.

  "Drugi politički subjekti koji sebe predstavljaju kao srpske, pod dominantnim su uticajem pojedinih albanskih političara iz Prištine i pojedinih stranih ambasada i zato Vlada Republike Srbije i Kancelarija za KiM nemaju dilemu kome poklanjaju svoje poverenje i to je Srpska lista" rekao je Jović i dodao da iz ove inicijative treba da se još posvećenije upuste u borbu za interese srpskog naroda na KiM.


  Prema njegovim rečima predstavnike Srpske liste je zamolilo da nikada ne zaborave da su na svojim funkcijama zbog naroda, a ne da narod postoji da bi njima bilo bolje.


  "Njihov odnos prema tome će biti merilo Vlade za podršku koju će dobiti pojedinačno po zaslugama", rekao je on.


  "Zamolili smo ih i da u sredinama gde rade ne dozvole da njihovo eventualno takmičenje u radu preraste u neprijateljstvo jer bi to donelo štetu , nesreću i katastrofu srpskom narodu na KiM", rekao je Jović i obećao maksimalnu podršku Vlade Republike Srbije .


  "U meri u kojoj oni to od nas zatraže tu podršku će imati", naglasio je on i naglasio da Vlada RS Srpsku listu vidi kao deo porodice koja je zajedno u dobru i zlu. Izvor:TV Most


  PULS NARODA