28. 5. 2017.

PRETRAGA

JEVTIĆ UPUTIO PODRŠKU PREDSEDNIČKOM KANDIDATU ALEKSANDRU VUČIĆU

 • Desk
 • 20/03/2017 15:13
 • Pregleda: 1096
 • http://www.rtvpuls.com/vesti/jevtic_uputio_podrsku_predsednickom_kandidatu_aleksandru_vucicu/13984
 • PREKOVCE-NOVO BRDO, 20. mart – Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) za Kosovo i Metohiju (KiM) i ministar za zajednice i povratak i kosovskoj vladi Dalibor Jevtić, uputio je podršku kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću.
  Jevtić je rekao da je Srbija, zahvaljujući politici koju pet godina sprovodi Aleksandar Vučić, postala uvažena u Evropi i svetu.  
  „Mudra politika Aleksandra Vučića pomogla je i opstanak, ostanak i povratak Srba na KiM. Danas smo uvaženi u svetu, što je veoma važno za Srbiju i posebno za nas Srbe na KiM.  Moja poruka iz Kosovskog Pomoravlja Beogradu i građanima Centralne Srbije je da glasaju za Aleksandra Vučića“, rekao je Jevtić u Prekovcu. 
  Zaključio je da je prisustvo mnogobrojnih građana Kosovskog Pomoravlja u svim sredinama koje je danas posetio, dokaz da SNS vodi ispravnu politiku, da će pobediti, a Srbi ostati i opstati na ovim prostorima. 
  Novinar: Jovan Simić
   
   


  Video


  OBAVEŠTENJE: Obaveštavamo posetioce veb sajta www.rtvpuls.com da opcija POŠALJI KOMENTAR uz objavljenu vest neće biti dostupna do kraja kampanje za izbore za predsednika Srbije. Hvala na razumevanju. Redakcija RTV Puls.

  PULS NARODA