1. 3. 2017.

PRETRAGA

O NAMA

Televizija Puls je privatna, komercijalna televizijska stanica koja emituje 24-časovni program svih 365 dana u godini. TV Puls ima licencu Nezavisne medijske komisije za rad sa lokalnom frekfencijom.


Program TV Puls možete pratiti na frekvenciji 36 UHF, koji se svakodnevno emituje sa predajnika na Zelenom vrhu, jačine 500 W. TV Puls zemaljskim TV signalom pokriva teritoriju Kosovskog Pomoravlja (opštine: Gnjilane, Kosovska Kamenica, Vitina, Klokot, Vrbovac, Ranilug, Parteš i Novo Brdo), a delimično se može pratiti i u Sirinićkoj župi i okolini Preševa i Bujanovca. Zahvaljući mreži kablovskih operatera, program TV Puls je dostupan i gledaocima sa centralnog Kosova, u Gračanici i okolnim selima, a od skoro i na severu Kosova.


Na osnovu ugovora o saradnji sa kompanijom IPKO, TV Puls je dostupna svim korisnicima ove mreže na Kosovu (http://www.ipko.com), a u saradnji sa RTV 21 u Prištini, može se pratiti i putem IPTV tehnologije (http://www.21worldtv.com).


Prema istraživanjima TV gledališta koje je sproveo IREX krajem 2011.godine, TV Puls je visokoplasirana TV stanica kod građana koji se služe srpskim jezikom, sa tržišnim učešćem od prosečnih 3% i dnevnim ričom od 3% na celom Kosovu.


TV Puls je deo profesionalnih medijskih asocijacija - TV Mreže (zajedno sa: TV Mir u Leposaviću, TV Most u Zvečanu, TV Herc u Štrpcu i produkcija New Press u Čaglavici). Zahvaljujući saradnji sa USAID-om, TV Puls je opremljena modernom profesionalnom tehnikom koja omogućava lak prelazak na digitalnu formu emitovanja signala. TV Puls zapošljava 20 radnika koji su, uz podršku IREX-a (http://www.irex.org) obučeni za profesionalni rad na svim potrebnim radnim pozicijama.


Galerija - TV Puls 1
Video


PULS NARODA